Zanggroep

 “Without deviation from the norm, progress is not possible.” Frank Zappa

Enkel en Alleen Samen Zingen!

 

Deze zanggroep is bedoeld voor mensen die graag willen zingen en waarin ik de kans bied om het voor jezelf tot een succes te laten worden.

Voor mensen met autisme is het soms moeilijk om bij een groot koor aan te sluiten, omdat dat ook vaak een plek is waar veel sociale interactie plaatsvindt.

Enkel en Alleen Samen Zingen is een kleine groep van maximaal 12 personen waarin mensen zich vrij kunnen bewegen naar  eigen behoefte. Waarin geen sociaal wenselijk gedrag wordt gevraagd maar waarin iedereen zich juist vrij voelt om op dat moment, waar nodig, even een rustpauze in te lassen.

Geen druk op prestatie, maar bouwen aan een sfeer waarin je met je stem je bloot durft te geven in een omgeving die voor iedere deelnemer veilig moet aanvoelen.

Het accent ligt op zingen. Met mogelijkheden die we samen onderzoeken.

Meerstemmigheid, solo’s, je eigen stem ontdekken.

Het repertoire bestaat uit popmuziek, folkmuziek, wereldmuziek en verder wat door deelnemers wordt aangedragen. Je hoeft geen noten te kunnen lezen. Bij sommige nummers wordt bladmuziek aangeleverd om het als leidraad te gebruiken, andere nummers studeren we puur op gehoor in.

We zingen soms a capella, soms met piano- of gitaarbegeleiding, maar gebruiken ook instrumentale versies op band om op te zingen.

Het is geen verplichting om thuis te studeren. Ik stuur opnames van de partijen via de mail en een ieder is vrij om daar thuis wat mee te doen of enkel en alleen op de avond zelf te komen zingen.

Om te ervaren of het iets voor je is ben je altijd welkom voor een proefles!

 

Startdatum: binnenkort meer info

Locatie: Autismepunt P.C. Hooftlaan 14 Eindhoven, 1e verdieping

Prijs: €10.00

*Mogelijkheid om vanuit PGB te betalen.

CONTACT

 

REACTIE: